Hoewel de bibliotheek terug zijn deuren opende, blijft ook de afhaalbib verder draaien.

logo-afhaalbib.jpg

Hoe materialen bestellen? 

Je kan enkel materialen uitlenen door ze vooraf gratis aan te vragen. Kijk eerst in de catalogus van de bib of de materialen aanwezig zijn. Let goed op de locatie, alleen boeken die aanwezig zijn in de hoofdbibliotheek kan je gratis bestellen.

Dat kan op volgende manieren:

Opgelet: Sinds de heropening van de bib worden reservaties behandeld zoals vroeger. Je kan deze weer gewoon tijdens de openingsuren komen ophalen, en dus niet meer als pakketje in de afhaalbib. Wil je toch gebruik maken van de afhaalbib? Doe dit dan via mail of het bestelformulier.

Hoe materialen ophalen?

Wanneer we de boeken voor jou verzameld hebben, ontvang je een bevestiging via mail of telefoon. Je kan deze komen ophalen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Daarnaast kan je je pakket dinsdag tussen .... op afspraak komen ophalen in de inkomhal van de hoofdbib.

Respecteer een veilige afstand tot andere bezoekers en bibliotheekmedewerkers bij het afhalen. De uitleentermijn van de materialen bedraagt standaard 4 weken. 

Openingsuren:

  • maandag van 13u30 tot 18u
  • dinsdag van 10u tot 12u op afspraak
  • dinsdag van 13u30 tot 18u
  • woensdag van 13u30 tot 19u30
  • donderdag van 13u30 tot 18u
  • vrijdag van 13u30 tot 19u30
  • zaterdag van 9u30 tot 12u30
  • zondag van 9u30 tot 12u30

Hoe materialen inleveren?

Inleveren kan gedurende deze periode enkel via de inleverbus. Ook nu de bib weer open is.

campagnebeeld-afhaalbib.jpg

Reserveren van uitgeleende materialen

Dit kan nog steeds gratis via Mijn Bibliotheek of via mail. In dit geval word je verwittigd wanneer het materiaal beschikbaar is en kan je het komen ophalen tijdens de openingsuren. Opgelet! De wachttijd voor de boeken kan oplopen.

Meer informatie?

Heb je vragen over de bibliotheek, aarzel dan niet om contact op te nemen via bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be of tel. 02 371 22 64 .