Boek
Nederlands

Verbonden blijven : de duurzame liefdesrelatie

Verbonden blijven : de duurzame liefdesrelatie

Praktische adviezen voor het opbouwen en onderhouden van een duurzame liefdesrelatie.
Onderwerp
Relaties
Titel
Verbonden blijven : de duurzame liefdesrelatie
Auteur
Alfons Vansteenwegen
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2023
114 p.
ISBN
9789463377690 (paperback)

Besprekingen

Een boek over relaties. Het boek richt zich op het onderhouden van een duurzame relatie en onderzoekt hoe partners verbonden kunnen blijven. Het behandelt thema's zoals het creëren van een intieme band, het onderhouden van heldere communicatie, het onderhandelen waar nodig, het levendig houden van het seksleven en het omgaan met ruzies en conflicten. Informatief en toegankelijk geschreven. Alfons Vansteenwegen (Leuven, 1941) is een Belgische psycholoog, seksuoloog en relatietherapeut. Hij schreef meerdere boeken.

Over Alfons Vansteenwegen

Alfons Vansteenwegen (Leuven 6 juli 1941) is een Vlaams seksuoloog, en relatietherapeut. Hij werd vooral bekend door de publicatie van zijn bestseller "Liefde is een werkwoord", dat 45 herdrukken en tien vertalingen kende.

Carrière

Hij was verbonden aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen aan de KU Leuven als voorzitter. Met zijn vrouw Maureen Luyens leidde hij een therapie-centrum voor echtparen. Doctor in de Psychologie (PhD), MA Familiale en Seksuologische Wetenschappen, BA Filosofie,Certificaat van studies in de Theologie,Certificaat Specialisatie in de Psychotherapie. Onderzoeker in het domein van de psychotherapie voor relationele en seksuele problemen.Verantwoordelijke postgraduaat Opleiding in de echtpaar- gezins- en seksuele therapie en Postacademische Vorming Bemiddeling in familiezaken, KU Leuven.

Publicaties

Lees verder op Wikipedia