Boek
Nederlands

Feest met de Zoete Zusjes

Hanneke De Zoete (auteur), Iris Boter (illustrator), Martine Steenstra (auteur)
+1
Feest met de Zoete Zusjes
×
Feest met de Zoete Zusjes Feest met de Zoete Zusjes
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Verzameling van 30 recepten van de Zoete Zusjes voor het bakken van allerlei zoete traktaties, van regenboogcupcakes tot karamel bubble tea. Met kleurenfoto’s en -illustraties. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Kinderkookboeken, Gebak
Titel
Feest met de Zoete Zusjes / tekst Hanneke de Zoete ; illustraties Iris Boter ; foodfotografie Mitchell van Voorbergen ; recepten en foodstyling Martine Steenstra
Auteur
Hanneke De Zoete Martine Steenstra
Illustrator
Iris Boter
Fotograaf
Mitchell van Voorbergen
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Kosmos Uitgevers, © 2023
139 p. : ill.
ISBN
9789043928311 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk en kleurrijk kinderbakboek in de ‘Zoete Zusjes’-serie met dertig recepten voor zoete traktaties. Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de lekkerste traktaties. Saar en Janna, die de jonge lezers kennen van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voor kinderen. In dit boek staan dertig recepten voor het bakken van traktaties: van taarten tot regenboogcupcakes en van drollenkoekjes tot karamel bubble tea. In opgewekte, vriendelijke stijl geschreven, met duidelijke beschrijvingen van de recepten en stap-voor-stap-instructies. Met foto’s en illustraties in levendige kleuren. Vanaf ca. 7 jaar. De boeken over de Zoete Zusjes worden geschreven door de moeder van Saar en Janna, Hanneke de Zoete (1981). Iris Boter (1972) maakt de tekeningen bij de verhalen.