Boek
Nederlands

De Tockels in het bos

Ilse De Keyzer (auteur), Ina Hallemans (illustrator)
+1
De Tockels in het bos
×
De Tockels in het bos De Tockels in het bos
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Vijf teckelpuppy's gaan met hun baasjes in de herfst wandelen in het bos. Wat ziet het bos er mooi uit in het najaar, en wat ruikt het er lekker! Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Honden, Herfst, Bossen
Titel
De Tockels in het bos
Auteur
Ilse De Keyzer
Illustrator
Ina Hallemans
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, © 2023
[28] p. : ill.
ISBN
9789044847017 (hardback)

Besprekingen

Een prentenboek over vijf teckelpuppy’s die op een herfstdag eropuit gaan. Op een mooie herfstdag gaan Tosca, Tessie, Tica, Tommie en Taco met hun baasjes wandelen in het bos. Ze genieten van de herfstkleuren, de geuren en de dieren die ze tegenkomen. Ze rennen door plassen en spelen met de blaadjes. In vrolijke stijl geschreven. Met zachtaardige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Over Ilse De Keyzer

Ilse De Keyzer (1980) is een Belgische jeugdboekenschrijfster.

Naast haar schrijfwerk is zij docente. Haar ervaringen in het onderwijs waren de aanleiding voor haar debuutroman Harde Noten in 2012, een pleidooi tegen het pesten.

Levensloop

Ilse De Keyzer werd in 1980 geboren. Ze is de dochter van René de Keyzer, oud-gemeentesecretaris van Tielt-Winge. Ilse ging in Aarschot naar het Sint-Jozefcollege.

Anno 2022 woont ze in Tielt-Winge. Ze is docente Nederlands, geschiedenis en godsdienst in de eerste graad van het secundair onderwijs, aan het Sint-Pieterscollege in Leuven. Met haar vader, auteur van Flarden van de Grooten Oorlog: in het hart van het Hageland (2014), deelt ze haar interesse in de plaatselijke geschiedenis van tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Harde noten

In 2012 verscheen het debuut van De Keyzer: de jeugdroman <…Lees verder op Wikipedia