Boek
Nederlands

Het kerstmysterie

Thea Stilton (auteur), Barbara Pellizzari (illustrator), Chiara Balleello (illustrator)
Het is kerst en de Thea Sisters zijn in New York. Ze gaan de hele stad door, omdat ze een mysterieuze schat zoeken die iets te maken heeft met een familiegeheim. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Natale con mistero
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2023
179 p. : ill.
ISBN
9789463375931 (hardback)

Besprekingen

Een kerstverhaal in de serie 'Thea Sisters’*, over een mysterie in New York. Tijdens de kerstperiode bezoeken de Thea Sisters de familie van Pam in het besneeuwde New York. Daar gaan ze op zoek naar een mysterieuze schat die verband houdt met een oud familiegeheim. Hun zoektocht leidt hen naar bijzondere plekken in de stad. In opgewekte stijl geschreven. Met speelse typografie en kleurenillustraties in een tekenfilmachtige stijl. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Thea Stilton is, net als Geronimo Stilton, een pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige series uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia