Verdieping op zolder

Om de 2 maanden brengen wij een lezing op de Roosezolder in kasteel Coloma, telkens om 20u. Tickets kosten 5 euro en kan je hier bestellen.

Hajo Beeckman

Donderdag 21 november

Uw dagelijkse gids door de files op de Vlaamse snelwegen is VRT-verkeersanker Hajo Beeckman. Vanuit een bevoorrechte positie volgt hij ook de laatste trends in mobiliteit.

Hij pleit voor een rationeel debat over mobiliteit.

Eva Daeleman

Woensdag 29 januari

Eva Daeleman, bekend als radio- en tv-presentatrice, belandde in een burn-out. In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht, op bewuster leven, op kwetsbaarheid en op hoe je elke dag wat levenswijzer kan worden. Deze lezing  is een eerlijke getuigenis over burn-out als een leerproces, een handleiding voor de zoektocht die elk leven is.

Oscar van den Bogaerd

Donderdag 23 april

De Nederlandse auteur Oscar van den Boogaard brak bij het brede publiek door met de prestigieus genomineerde titels 'De heerlijkheid van Julia' en 'Liefdesdood'. Hij vertelt verhalen over zijn werk en zijn band met het Pajottenland. 

Frank Van Laeken

Woensdag 24 juni

Frank Van Laeken vertelt over zijn boek ‘Woodstock in België’.

1969 was het jaar van Woodstock, maar wat gebeurde er bij ons? Ook hier werden de eerste volwaardige rockfestivals georganiseerd. Heerlijke tijden voor wie het nog kan navertellen. Een lezing vol verhalen, leuke anekdotes en muziek.